Visie

Visie

De kwaliteit en performance van een organisatie komt primair tot stand door alle mensen die samen die organisatie vormen. Een ideale organisatie met alleen bevlogen mensen die allemaal topprestaties leveren, is niet realistisch. In de praktijk bestaan organisaties uit een heterogeen gezelschap mensen, die verschillen in belastbaarheid en productiviteit.

De performance van een organisatie vaart wel in onze visie wanneer professioneel management plaatsvindt op de risico’s en kansen die aan het werk in de organisatie verbonden zijn. Onze deskundigheid richt zich daarbij op verzuim, veerkracht en verloop. Het beheersen van de risico’s en het benutten van kansen is direct verbonden met het succes van de organisatie.

Op verzuim, veerkracht en verloopmeten we het gedrag van mens en organisatie.We hanteren gevalideerde modellen om het gedrag te duiden en begrijpen. We zijn gespecialiseerd in het beïnvloeden van dat gedrag om verbeteringen te implementeren. Om zo data gedreven resultaten op inzetbaarheid en performance te helpen verbeteren.